четвъртък, 1 юли 2010 г.

Свалки по време на Световното

Световното по футбол върви вече втора седмица. Всички жени по света, без изключение, ще се радват на готини футболисти, но основно - картина без звук.

В същото време обаче това е и уникалният шанс, скъпи дами, да се поразходите по близките заведения, където предават на живо мачовете от ЮАР. Така шансът да намерите някой "Терес" от съседната къща е по-голям. Преди да потеглите на лов сред футболните фенове трябва да знаете, че мъжете по време на Световното са в особено психическо и емоционално състояние. Поради тази причина, ако нищо не разбирате от футбол провалът е гарантиран. Няма да ви помогне нито външния вид на супер модел, нито факта, че имате дипломи от два Универитета. В никакъв случай не задавайте въпроси от сорта - Кога ще свърши този мач. Всеки мач има две полувремена по 45 минути и това е така от край време. Почивката продлъжава 15 минути. Ако сте решили да свалите съседа трябва да проявите търпение - поне 1 час и 45 минути.
От друга страна през седмицата започва втората фаза от Световното. И какво от това се питате? В случая обаче може да има и продължения, ако няма победил в редовното време. При това положение или действате още днес или проявете търпение.
Какво още трябва да знаят красавиците за футбола. Играта с ръка е позволена само на онези двамата с ръкавици. Ако вашият приятел се ядосва, че някой от играчите е играл с ръка това означава, че може да има сериозни последствия за неговия отбор. Имайте предвид, че следващите минути ще бъдат много напрегнати. В такъв случай най-добре е да спрете разговора докато премине напрежението. Жените обикновено не се интересуват от футбол, но при опит за свалка, не е лошо да разберте кой играе днес и най-важното кога "играят нашите". Ако искате да се проявите като познавач може спокойно да кажете, че сред фаворитите на това Световно са Аржентина, Бразилия, Испания, освен ако не се случи някаква голяма изненада.
Ако вече сте готови и сте запомнили тези съвети време е да помислите за това какво ще облечете. Забравете за високите токчета - сега е време за маратонки, къси панталонки и тениска. В крайна сметка целта е за кратко време да станете близки, с този който ви харесва, а не да ви забележат от самолет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар