петък, 20 ноември 2009 г.

Мъж си увеличи пениса - жените бягат с писъци от него

Руснак, който по хирургически път увеличил мъжкото си достойнство на 25 см, моли по-бързо да върнат всичко, както си е било преди! Надяващият се, че вече с новата “придобивката” жените ще му се лепят като на мед, се оплакал, че те започнали да бягат от него с ужасяващи викове.

40-годишният Константин Ф. направил операцията си през февруари т.г. Той настоял към дадените му от природата нормални 15 см да добавят още 10. Лекарите го предупредили за възможните последици. Дори му направили макет, за да може да прецени внушителността на промените. Това обаче само увеличило желанието за „пълна промяна” на бъдещия секс гигант.

“Явно се е нагледал на разни филми. Само едно нещо не е взел предвид - средностатистическата жена в това отношение съвсем не прилича на порно актриса”, смеят се хирурзите.

Двете операции за увеличаване на члена, направени с местна упойка, преминали успешно. Константин получил това, за което мечтаел. Седмица по-късно бил изписан от болница. “Мина малко повече от месец и той отново дойде при нас. Този път умоляваше да върнем всичко обратно. Каза, че сега нито една жена не иска да живее с него”, обясняват лекарите. Те обаче не могат да върнат предишния размер на сексуалния гигант. “Идва няколко пъти, моли, кълне се, че повече никога няма да направи подобна глупост. Дори разписка написа, че поема цялата отговорност”, казва хирург.

Константин ще трябва още дълго да се мъчи - операция може да бъде направена едва след 6-8 месеца. “Ако можеше толкова просто да се увеличават мозъците, щяхме безплатно да му направим такава операция”, твърдят от клиниката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар