петък, 20 ноември 2009 г.

Жените по-често мислят за секс

Дамите са по-палави от мъжете в някои отношения, установи проучване на Dating Direct. Според теоретизирането на интимния живот, жените мислят за секс средно по 34 пъти по време на работния ден.

В допитването са взели участие 1000 представителки на нежния пол. Според учените причината за това се корени в повсеместната незадоволеност на съвременните жени. Всяка втора от интервюираните заявява, че не може да определи интимния си живот като пълноценен. 7 от всеки 10 от анкетираните дами пък споделят, че целенасочено фантазират на тема сексуални приключения поне по един час дневно.

Повечето от мечтателките признават, че ако не си представят интимни ласки с любимия, най-често в неговата роля виждат знаменитости. След звездите дамите нареждат по персонален рейтинг случайни непознати, които срещат тук и там, както и бившите си любовници.

53 на сто признават, че си падат по колега, а 36% заявяват, че жените трябва да имат афера и в офиса си, за да има върху какво да мислят, след като се приберат вкъщи. 40 процента издават, че фантазират за секс с други мъже, когато са в леглото със собствения си партньор. 7 процента пък не крият, че по време на страстен сеанс са наричали любовника си с друго име.

Няма коментари:

Публикуване на коментар