петък, 20 ноември 2009 г.

Десет минути порно на ден повишават либидото

Гледането на порно в рамките на десет минути дневно значително увеличава желанието на мъжете да задоволят своите половинки. С подобна констатация излязоха шведски учени, които са подложили на изследване двайсет брачни двойки с поне пет годишен съвместен живот.

Мъжете-участници в изследването са категорични, че зяпането на порно повишава желанието им да правят секс с жените си. Господата твърдят още, че десет минути са напълно достатъчни, за да се подготвят за страстна авантюра в кревата. “Десет минути напълно ме устройват. Възбуждам се от изпълненията на професионалните актьори и след това съм готов да опитам някои от хватките с жена ми.

Повече от десет минути гледане на порно може да бъде вредно. Има реална опасност фенът на подобни филмечата да се пристрасти и съвсем да откаже да прави секс със своята половинка”, категоричен е един от анкетираните младежи.

В същото време жените твърдят, че сексът по телевизията ги разконцентрира. Дамите са убедени, че могат да изпълнят перфектно съпружеските си задължения и без да се зареждат със зяпането на порно филмчета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар