вторник, 6 юли 2010 г.

Талията е най-сексапилната част от женското тяло

Не е чудно защо дамите от средновековието са били такива любителки на корсетите. Въпреки всички неудобства, те са били едни от най-големите съблазнителки...но защо?

Тайната е много проста: те са знаели истинския магичен ефект на тънката талия. Според мнението на голяма част от мъжете талията е най-сексапилната част от женското тяло, изваяната талия прави жените още по-очарователни и секси. Със специално подбрано облекло можете лесно да подчертаете точните извивки на вашата фигура. Тънката талия визуално увеличава гърдите и освен това показва, че жената е здрава и може да роди здрави поколения. Но не само талията кара мъжа да полудее. Последните проучвания показват, че женският поглед може да принуди срещуположния пол да отиде и накрая на света. Оказва се, че мъжете търсят атрактивни и интересни жени, но с хубави лица. Дори една дама без впечатляващи външни хубости може само с една усмивка да направи мъжа щастлив

Дъждовното време най-подходящо за секс

Дъждът прави много за сексуалния апетит на американците, сочат данните от ново проучване на общественото мнение на компания за презервативи, което показва, че 80% от гражданите на САЩ правят любов, докато навън вали.

70% от американците казват дори, че предпочитат неблагоприятните метеорологични условия като бурята, торнадото или дори урагана. Жителите на Маями, където има най-много урагани, признават, че 27% от тях правят секс по време на преминаването на ураган. Ураганът изглежда дава допълнително енергия, тъй като сексуалният акт по време на този метеорологичен феномен продължава 35 минути. Според Trojan Brand Condoms, компанията поръчала проучването, най-малко продължава сексуалният акт на хората, които живеят в Чикаго и Денвър – 26 минути. Когато времето навън е твърде топло обаче, повечето американци отлагат секса, докато температурите нe спаднат. 35% от американците признават, че постъпват по този начин. 66% от анкетираните са признали обаче, че са готови да правят секс независимо от времето навън. 40% дори са признали, че са правили любов сред природата по време на дъждовен ден.

четвъртък, 1 юли 2010 г.

Свалки по време на Световното

Световното по футбол върви вече втора седмица. Всички жени по света, без изключение, ще се радват на готини футболисти, но основно - картина без звук.

В същото време обаче това е и уникалният шанс, скъпи дами, да се поразходите по близките заведения, където предават на живо мачовете от ЮАР. Така шансът да намерите някой "Терес" от съседната къща е по-голям. Преди да потеглите на лов сред футболните фенове трябва да знаете, че мъжете по време на Световното са в особено психическо и емоционално състояние. Поради тази причина, ако нищо не разбирате от футбол провалът е гарантиран. Няма да ви помогне нито външния вид на супер модел, нито факта, че имате дипломи от два Универитета. В никакъв случай не задавайте въпроси от сорта - Кога ще свърши този мач. Всеки мач има две полувремена по 45 минути и това е така от край време. Почивката продлъжава 15 минути. Ако сте решили да свалите съседа трябва да проявите търпение - поне 1 час и 45 минути.
От друга страна през седмицата започва втората фаза от Световното. И какво от това се питате? В случая обаче може да има и продължения, ако няма победил в редовното време. При това положение или действате още днес или проявете търпение.
Какво още трябва да знаят красавиците за футбола. Играта с ръка е позволена само на онези двамата с ръкавици. Ако вашият приятел се ядосва, че някой от играчите е играл с ръка това означава, че може да има сериозни последствия за неговия отбор. Имайте предвид, че следващите минути ще бъдат много напрегнати. В такъв случай най-добре е да спрете разговора докато премине напрежението. Жените обикновено не се интересуват от футбол, но при опит за свалка, не е лошо да разберте кой играе днес и най-важното кога "играят нашите". Ако искате да се проявите като познавач може спокойно да кажете, че сред фаворитите на това Световно са Аржентина, Бразилия, Испания, освен ако не се случи някаква голяма изненада.
Ако вече сте готови и сте запомнили тези съвети време е да помислите за това какво ще облечете. Забравете за високите токчета - сега е време за маратонки, къси панталонки и тениска. В крайна сметка целта е за кратко време да станете близки, с този който ви харесва, а не да ви забележат от самолет.

Участниците в групови оргии са по-опасни от проститутките

Холандски учени установиха, че “суингърите“- двойките, които редовно разменят сексуалните си партньори и участват в групови сексуални приключения, имат много по-голям шанс да получат неприятни кожни инфекции от проститутките.

Проучването на холандските изследователи показало, че по-възрастните “суингъри“ са много по-уязвими, тъй като повечето от тях пренебрегват предпазните мерки преди секс. По изчисления на учените, милиони “суингъри“ по света застрашават “да предадат тези инфекции на останалата част от населението“. “Въпреки, че не можем да направим точни изчисления, броят на тези хора е огромен“, написа Анна-Мария Нийкамп от университета в Маастрихт. Холандското изследване анализирало броя на пациентите от 2007 до 2008, които потърсили лечение на кожните си инфекции, причинени от групови креватни приключения и ниска хигиена.

Линдзи Лоън ще играе легендарна порно актриса

Появиха се първите рекламни постери с Линдзи Лоън като легендарната порно актриса Линда Лавлейс, за чийто живот ще разказва филмът Inferno.

Лавлейс, чието истинско име е Линда Борман, снима първия си филм през 1969 г. Три години по-късно тя се сдобива със световна слава чрез участието си в превърналия се в култов Deep Throat. С бюджет едва 25 хил. долара лентата донася над 600 млн. печалба. По-късно Линда се отказва от кариерата си на порно актриса и твърди, че садистичният й първи съпруг я е накарал насила да участва в такива филми. Лавлейс загива след автомобилна катастрофа през 2002 г.

Ролята на Лавлейс е първият сериозен професионален ангажимент за Линдзи Лоън от 2004 г. насам. Кариерата й започна през 1998 г. в римейка на "Клопка за родители" на "Дисни", когато бе едва на 12. През последните години актрисата бе постоянно в центъра на вниманието на медиите не заради актьорските си изяви, а заради скандалите около нея, свързани с алкохол, наркотици и лесбийски наклонности.

Хю Хефнер: Искам да умра с мацка върху мен

Легендарният медиен магнат Хю Хефнер призна, че си мечтае да бъде с красавица в леглото, когато дойде краят на жизнения му път. 84-годишният милиардер е бил със стотици жени през живота си. Основателят на “Плейбой” дори и в момента се доказва на блондинката Кристъл Харси, която е с 60 години по-млада от него.

“Сигурно ще живея още много години, но когато дойде краят искам да съм в леглото с моята приятелка Кристъл. Двамата правим страхотен секс и така ще бъде до последния ми дъх”, заявява Хю Хефнер

Бритни Спиърс oбвинена в сексуален тормоз

Бритни Спиърс била обвинена в сексуален тормоз от бившия си бодигард. Мъжът на име Фернандо Флорес напуснал службата си при певицата, защото тя няколко пъти се появявала пред него чисто гола.

"Бритни го тормозеше и непрекъснато му повтаряше, че ако и той не свали дрехите си, щяла да го уволни”, твърди приятел на телохранителя. "Накрая на Фернандо му писна и реши да действа. Да работиш със Спиърс е отвратително! Тя е истински кошмар за служителите си”, разкрил още мъжът.

Ситуацията станала съвсем непоносима, когато бащата на Бритни Спиърс обвинил Фернандо Флорес, че е позволил на дъщеря му да излезе навън без сутиен. "Фернандо го отнесе. Той просто искаше да бъде добър бодигард и да си върши работата, но всичко това му дойде в повече и реши да напусне" добавя още той.