петък, 20 ноември 2009 г.

Ева Лонгория прави секс само през уикенда

Актрисата Ева Лонгория е възхитена от сериала "Отчаяни съпруги", но признава, че сексуалният й живот, представен в там, не прилича на истинския й живот, пишат испански медии.

"Работя по 4 дни в седмицата и след това летя за Тексас, за да прекарам почивните дни с Тони. Така, че правим секс само през уикенда", довери актрисата пред списание " Joy". Съпругът на Лонгория, френският баскетболист Тони Паркър, живее в Тексас, където двойката е започнала строежа на новата си къща. Актрисата, която снима в Лос Анджелис пътува всяка седмица, за да прекара малко време с мъжа си. Тя сподели, че има много работа, тъй като не може да бездейства и просто да стои. "Основах собствена продуцентска компания, вече направихме 3 телевизионни програми и работим по два филмови проекта". Но без съмнение, по думите да красавицата, Тони остава за нея на първо място. "Трябва да избираш приоритетите си. Харесва ми да съм омъжена, в момента бракът ми ми дава много повече от работата", заяви Ева. Източник : БГНЕС

Кристина Ричи изпраща голи снимки за роля

Кристина Ричи разкри, че е получила роля в “Black Snake Moan” след като изпратила свои голи снимки на режисьора на филма. Нейната героиня ще прекара половината от времето окована гола за радиатор. Ричи съобщи, че в началото на кариерата си е изпратила подобни снимки за “Legends of the Fall” но “незнайно защо Брат Пит не ги одобри. Въпреки това, снимките попаднаха в аматьорски порно сайт и повечето ми познати ги видяха.”

American Idol срещу Stripper Idol

Телевизионното шоу “American Idol” заведе дело срещу тексаски стриптийз клуб. Причина - аматьорски стриптийз конкурс, озаглавен “Stripper Idol”. “American Idol” иска незабавното спиране на седмичния конкурс, както и обезщетение за печалбите от него.

Според музикалното шоу, “Stripper Idol” нарушава закона за търговските марки. От екипа на реалитито твърдят, че публиката може да бъде заблудена, че “American Idol” има нещо общо с въпросния стриптийз конкурс, заради името. Рекламите на еротичното мероприятие наподобяват много логото и цветовата гама на “American Idol”. От тексаския клуб обаче заявяват, че техният конкурс по никакъв начин не може да бъде свързван с музикалното предаване. В “Stripper Idol” участничките имат 1 минута да танцуват без горнище, след което публиката гласува и победителката прибира 500 долара.

Порно индустрията в Германия иска помощ от държавата

След банките и автомобилния сектор, секс шоповете и продуцентите на порно филми също поискаха помощ от германската държава по примера на техните американски конкуренти.

„Ще бъде уместно да получим икономическа помощ“, счита Уве Калтенберг от Федерацията на търговците на еротични стоки в интервю пред регионалния вестник „WAZ“.

Секторът със състои главно от малки и средни предприятия, някои от които ще имат нужда от финансова помощ, счита той. Калтенберг обаче няма илюзии, че апелът му ще бъде чут от политиците. „Спасяването на Опел ще бъде по-добро преди избори, отколкото подкрепата за малките и средни предприятия от нашия бранш“, съжалява той.

Женската изневяра е научно оправдана

Жените, които имат високо ниво на хормона естроген, са по-склонни да флиртуват или да имат извънбрачна връзка. Те имат нужда от честа подмяна на мъжете или просто да изневеряват - това е заключението на учени от Университета в Тексас. Те описват това поведение като "опортюнистична серийна моногамия", която няма нищо общо с еднократния секс с непознати. Такива жени са по-склонни да сменят партньорите си често в търсене на по-добър вариант.

Учените са изследвали в най-големи подробности нивото на този хормон при 52 жени на възраст между 17 и 30 години, които не използват противозачатъчни. Те били помолени да определят дали се намират за привлекателни и секси в сравнение с другите жени, дали са удовлетворени от сегашния си партньор и дали са склонни да опитат неангажиращ секс с непознати. На отделна група мъже и жени, неподозираща за експеримента, били показани снимки на изследваните жени.

Оказало се, че жените с повишено ниво на естроген смятат себе си за изключително красиви и много по-привлекателни в сравнение с останалите жени. Интересното е, че и втората група мъже и жени в експеримента ги намерили за по-привлекателни. Обяснението е, че високите нива на естроген водят до по-голям бюст, красиво лице и тясна талия. Освен това тези жени се обличат и по-провокативно и придават по-голямо значение на външния си вид, в сравнение с онези които имат по-ниско ниво на естроген.

С една дума, ако не издържате и имате нужда от флирт, да кокетничите или просто секс, няма място за безпокойство - нищо не може да се направи срещу природата... стига и вашият мъж да прояви разбиране.

През юни 2008 г. друго изследване пък показа причините за мъжката изневяра. Сред тях са занемаряването на външния вид на постоянната партньорка и обществените нагласи.

Кризата удари проститутките в Тайланд

Финансовата криза удари жестоко една от най-предпочитаните секс дестинации в света - Тайланд. Местните момичета са принудени да свалят драстично цените заради липсата на туристи, съобщава английският вестник “Сън”. По традиция в столицата Банкок всяка година се изсипват хиляди поданици на Кралицата, за да търсят екзотични удоволствия. Тази година чартърите от Острова драстично са намалели.

Сладострастниците предпочитат да гледат мачове по телевизията вместо да предприемат скъпоструващи секс екскурзии. Липсата на англичани, шведи и германци предизвика истински хаос в местната икономика. По данни на здравното министерство в Тайланд практикуват между 150 и 300 хил. женски и 30 хил. мъжки проститутки. Според местни неправителствени организации броят на жриците достига до 2,5 млн. през туристическия сезон. Това означава, че около 25 процента от жените между 15 и 29 години са в секс индустрията.

По принцип местното правителство официално забранява този тип бизнес, но неофициално разчитат на огромния паричен поток от секс индустрията. Тази година цифрите са повече от обезкуражителни. Почти 70 процента от тези 2,5 млн. момичета ще трябва да си търсят друга работа. За останалите също предстоят тежки времена. Чужденците са започнали яко да се стискат. Затова и цените на секс услугите падат.

Сега един сеанс струва около 15 долара, докато в най-добрите години проститутките са вдигали тарифата до 50 долара за един час. Повечето клубове затварят, а по-упоритите сутеньори правят какви ли не фокуси, за да си докарат клиентела. Техните работнички са принудени да чакат на летището в Банкок заедно с таксиджиите, за да си хванат клиентела.

Порно звезда влиза в манастир

Порно звездата Амика Мур втрещи колеги и приятели с признанието си, че обмисля сериозно възможността да влезе в манастир. Американката в продължение на пет години радваше почитателите на порно филмите с разкрепостеното си поведение пред камера. Нейни колеги в бранша неведнъж са признавали, че Амика е истинска мръсница и винаги участва в най-големите перверзии с удоволствие.

“Писна ми да показвам голото си тяло пред камера и да правя ужасни неща, за които получавам пари. Вече съм на възраст, а едва ли някой ще ме запомни с нещо друго освен с голия ми задник. Време е да направя нещо за себе си. Семейството ми е много религиозно и не е учудващо, че искам да се обърна към Бог. Време е да изкупя старите си грешки”, категорична е тя.

Амика е твърдо решена да приключи веднъж завинаги с ангажиментите си в този тип развлекателна индустрия. Тя планира да замине за Европа, където ще се замонаши и окончателно ще скъса с предишния си живот.

Джена Джеймсън роди близнаци

Порно кралицата Джена Джеймсън роди близнаци - момчета в понеделник. Приятелят й Тито Ортиз потвърди, че тя и бебетата са добре, и че съвсем скоро всички ще се приберат вкъщи.

Мъж си увеличи пениса - жените бягат с писъци от него

Руснак, който по хирургически път увеличил мъжкото си достойнство на 25 см, моли по-бързо да върнат всичко, както си е било преди! Надяващият се, че вече с новата “придобивката” жените ще му се лепят като на мед, се оплакал, че те започнали да бягат от него с ужасяващи викове.

40-годишният Константин Ф. направил операцията си през февруари т.г. Той настоял към дадените му от природата нормални 15 см да добавят още 10. Лекарите го предупредили за възможните последици. Дори му направили макет, за да може да прецени внушителността на промените. Това обаче само увеличило желанието за „пълна промяна” на бъдещия секс гигант.

“Явно се е нагледал на разни филми. Само едно нещо не е взел предвид - средностатистическата жена в това отношение съвсем не прилича на порно актриса”, смеят се хирурзите.

Двете операции за увеличаване на члена, направени с местна упойка, преминали успешно. Константин получил това, за което мечтаел. Седмица по-късно бил изписан от болница. “Мина малко повече от месец и той отново дойде при нас. Този път умоляваше да върнем всичко обратно. Каза, че сега нито една жена не иска да живее с него”, обясняват лекарите. Те обаче не могат да върнат предишния размер на сексуалния гигант. “Идва няколко пъти, моли, кълне се, че повече никога няма да направи подобна глупост. Дори разписка написа, че поема цялата отговорност”, казва хирург.

Константин ще трябва още дълго да се мъчи - операция може да бъде направена едва след 6-8 месеца. “Ако можеше толкова просто да се увеличават мозъците, щяхме безплатно да му направим такава операция”, твърдят от клиниката.

Американец има 21 деца от 11 различни жени

29-годишен американец има 21 деца от 11 различни жени. Многобройното поколение на Дезмънд Хатчет било разкрито след като властите в Тенеси, САЩ, го изправили пред съда, тъй като не плащал издръжката на децата.

Мъжът по всяка вероятност е рекордьор в САЩ, но споделя, че "това просто се случи". Много жители на Ноксвил поискали той да бъде кастриран, но Хатчет е категоричен, че няма да има повече деца.

Мъжът, който получава минимална заплата, сподели пред репортери, че знае имената и годините на всичките си деца. Те са от новородено до 11- годишно дете. Властите в Ноксвил съобщиха, че планират да предоставят половината от месечното му възнаграждение на децата, въпреки това парите ще стигнат само за 1 паунд на седмица за всяко.

"Дезмънд не може да издържа всички деца, щатът Тенеси трябва да се намеси", заяви адвокатът му. Мъжът се похвали, че има четири деца от различни жени само за една година. След като се появил в местна телевизия, повече жени заявили, че той е баща на децата им. Според Хатчет всички жени, с които е имал връзка, знаели, че той има други деца.

Властите в Ноксвил наредили на Хатчет да се яви в съда, за да обясни как възнамерява да плаща издръжката на децата. Това трябва да стане следващия месец.

Идеалният секс трае 13 минути

Повечето хора мечтаят за идеални сексуални отношения, които според техните разбирания би трябвало да продължат часове. Въпреки това сексолозите предупреждават, че това разбиране на лаиците създава ненужен натиск върху партньора и усложнява отношенията.

Според тях опитите сексуалната игра да продължи няколко часа е напълно налудничаво и излишно губене на време. Изследване на американски учени показва, че идеалният секс е този, който продължава не повече от 13 минути и всичко повече от това е ненужна умора, риск да стане досадно и депресиращо.

Резултатите от изследването показват, че 13 минути са идеалното време, за което и двамата партньори може да задоволят своите сексуални нужди. В същото изследване се стигнало да заключение, че средно сексуалният акт трае между три и седем минути.

"Изследването, което проведохме научно, доказва, че 13 минути секс е достатъчно както за мъжете, така и за жените", казва доктор Уолф, ръководител на екипа провел изследването.

11 милиона британци правят секс зад волана

Всеки пети британец прави секс в колата си, сочат данните от социологическо проучване, проведено от сайта Confused.com.

Организаторите на анкетата въобще не са преследвали развлекателна цел. Те са проучили автомобилните навици на хората, за да оценят застрахователните предложения на различните компании. В резултат те са установили, че около 11 милиона британци имат сексуален опит в движещ се автомобил. Най-сексуално активни в колите са жителите в югозападната част на Обединеното кралство. Половината от жителите на Уелс са признали, че правят секс, докато шофират. За сравнение навикът да закусват зад волана имат три четвърти от запитаните.

Ръководителят на отдела за застраховки на сайта Уил Томас смята, че шофьорите рискуват много с подобно разкрепостено поведение. "Занимавайки се едновременно с няколко неща, те се излагат на опасност. Те трябва да фокусират своето внимание върху пътя. В противен случай, попадайки в авария заради секс, те могат да бъдат съдени и да лежат в затвора", предупреждава той.

Жените по-често мислят за секс

Дамите са по-палави от мъжете в някои отношения, установи проучване на Dating Direct. Според теоретизирането на интимния живот, жените мислят за секс средно по 34 пъти по време на работния ден.

В допитването са взели участие 1000 представителки на нежния пол. Според учените причината за това се корени в повсеместната незадоволеност на съвременните жени. Всяка втора от интервюираните заявява, че не може да определи интимния си живот като пълноценен. 7 от всеки 10 от анкетираните дами пък споделят, че целенасочено фантазират на тема сексуални приключения поне по един час дневно.

Повечето от мечтателките признават, че ако не си представят интимни ласки с любимия, най-често в неговата роля виждат знаменитости. След звездите дамите нареждат по персонален рейтинг случайни непознати, които срещат тук и там, както и бившите си любовници.

53 на сто признават, че си падат по колега, а 36% заявяват, че жените трябва да имат афера и в офиса си, за да има върху какво да мислят, след като се приберат вкъщи. 40 процента издават, че фантазират за секс с други мъже, когато са в леглото със собствения си партньор. 7 процента пък не крият, че по време на страстен сеанс са наричали любовника си с друго име.

Мъже под наем

Новата маниа сред американките е наемането на съпруг. Услугата се предлага от фирма "Rent a Husband" и струва $20 на час.

В офертата на фирмата се казва: „Мъжът под наем ще боядиса апартамента ви, ще управи развалената нощна лампа, ще прибере куфарите, ще смени изгорелите бушони, ще премести някоя по-тежка мебел от една в друга стая.... и не само това. Всичко ще прави без коментари и с усмивка."

Идеята хрумнала на Кейл Уорън, който след сериозен пътен инцидент остава без работа и дом. Днес обаче, бизнесът му процъфтява, а различни телевизионни канали често правят предавания за него и търсят помощта му.

Секс преди лягане за здрав сън

Сексът преди лягане е един от най-добрите начини човек да си осигури добър сън през нощта, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от допитване, направено сред британски лични лекари.

Съветът на специалистите към хората, които заспиват трудно, е да се отдават на интимни ласки по вечерно време. Романтиците обаче могат да останат разочаровани, тъй като според лекарите е по-добре партньорите да спят в отделни легла. Това гарантира спокоен и качествен сън.

Един на всеки шестима лекари, участвали в допитването, подкрепя идеята за секс преди лягане. Близо 38% от анкетираните съветват двойките да спят поотделно. Около 82% от анкетираните специалисти смятат, че хората излагат здравето си на риск, лишавайки се от качествен нощен сън.

Секс-партия ще участва в изборите в Австралия

Австралийска секс-партия беше официално регистрирана от Австралийската избирателна комисия /АИК/, въпреки възраженията от обществото, които последваха. Молбата е прецедент за AИК.

Комисията трябваше да прецени дали регистрацията на партията е срещу раздел 129 на Общия избирателен закон и дали името на страната и/или неговото съкращение може да съдържа в “неприлично” словосъчетание. В крайна сметка АИК реши, че това партийно наименование не е неприлично.

Представителката на Секс партията Фоиона Патън сподели, че „една от причините за създаването на партията е да се осигури положителна платформа за сексуални проблеми на фона на негативните представи за секса, която политиците и политическите партии имат“. Фактът, че АИК отдели толкова много време за обсъждане на думата „секс“, показва необходимостта от сериозна и открита дискусия по въпросите на секса, смята партийната функционерка.

Роботи правят секс в Тайван

Студенти от тайвански университет изобретиха роботи, които умеят единствено да правят секс. Младите гении посветили почти две години от своя живот, за да конструират роботи, които се правят на разюздани тийнейджъри. Роботите се целуват, галят и със специални звукови сигнали показват, че изпитват удоволствие, когато се стигне до същинската част.

“Мъжкият ни вариант има електронен чип, който се допира до чипа на женския ни робот. Така двамата успяват да се сношат и да изпитат удоволствие, че са намерили сходни сигнали. Тепърва ще изглаждаме по-дребните детайли, така че машините наистина да копират до съвършенство секса между мъж и жена”, обясни ръководителят на експеричмента Янг Малинг.

Швед се пристрасти към интернет порното

34-годишен швед се пристрасти към интернет порнографията. Лекарите са убедени, че скандинавецът Томас Свенсон е психически зависим от сайтовете с подобен тип съдържание. Свенсон сам потърсил специализирана помощ, отивайки на психолог, където разказал подробности от личния си живот.

“Прекарвам по 14 часа на ден пред компютъра. Винаги съм на едно и също място - в порно сайтовете. Не мога да се откъсна от манията си да разглеждам снимки и да зяпам филмчета. Вече не изпитвам влечение към истинския секс. С жена ми не сме правили любов от няколко месеца. Страхувам се от самия себе си”, споделил шведът.

Лекарите все още умуват как да го откъснат от страстта му. Като начало са посъветвали Свенсон да изключи домашния интернет и да се отдаде на романтично пътешествие със своята съпруга.

Секс карта помага на чужденците в Лондон

Карта с най-добрите публични домове помага на зажаднелите за платена любов, които току-що са пристигнали в Лондон. Пособието се продава в книжарниците на летищата и ЖП гарите край английската столица. В картата освен разположението на публичните домове са отбелязани и секс шоповете, които предлагат най-евтини секс играчки. В луксозното книжле на четлив английски са описани кои удоволствия са позволени и кои могат да ви навлекат проблеми с местните полицейски органи.

Яхтата е най-предпочитаното място за секс

Секс на луксозна яхта в средата на океана е фантазията, която най-често навестява женските мозъци, ако се вярва на изследване, проведено от американска младежка организация.

Другото много предпочитано място е последният етаж на небостъргач. Плажът се нарежда на трето място женските еротични блянове. Луксозен басейн, купето на влак и тоалетната на самолет също имат запазено място в еротичните мисли на дамите.

Десет минути порно на ден повишават либидото

Гледането на порно в рамките на десет минути дневно значително увеличава желанието на мъжете да задоволят своите половинки. С подобна констатация излязоха шведски учени, които са подложили на изследване двайсет брачни двойки с поне пет годишен съвместен живот.

Мъжете-участници в изследването са категорични, че зяпането на порно повишава желанието им да правят секс с жените си. Господата твърдят още, че десет минути са напълно достатъчни, за да се подготвят за страстна авантюра в кревата. “Десет минути напълно ме устройват. Възбуждам се от изпълненията на професионалните актьори и след това съм готов да опитам някои от хватките с жена ми.

Повече от десет минути гледане на порно може да бъде вредно. Има реална опасност фенът на подобни филмечата да се пристрасти и съвсем да откаже да прави секс със своята половинка”, категоричен е един от анкетираните младежи.

В същото време жените твърдят, че сексът по телевизията ги разконцентрира. Дамите са убедени, че могат да изпълнят перфектно съпружеските си задължения и без да се зареждат със зяпането на порно филмчета.

Отслабвайте със секс

Американски учени са установили, че бурният секс е възможно най-ефикасното средство срещу затлъстяване. Според изследователите от Колорадския университет страстната любовна игра топи повече калории, отколкото двучасов крос в парка.

Учените правят задължителното пояснение, че за истинско отслабване трябват повече усилия в леглото. “Двамата партньори трябва да сменят позите и да опитват по-трудни изпълнения, ако искат да натоварят мускулатурата и да стопят излишните мазнини. Лежането по гръб по време на секса не помага за премахването на тлъстините”, категорични са авторите на изследването. Тепърва им предстои да уточнят точно колко калории отиват на вятъра, когато двойката прави луд секс в прoдължение на час